perjantai 1. kesäkuuta 2012

Neuvolan täti sienissä

"Joo, kaikki arvothan sullakin on hyvät, painokin TOSI HYVÄ" Anteeks mitenkä?? 

Näin sanoi meidän neuvolan täti tänään. Pokka meinasi pettää ja meinasin ihan jäädä tuijottamaan, että onko se emäntä tosissaan. Koko aikaisemman raskauden on saanut kuulla pientä naljailua painosta ja nyt yhtäkkiä se onkin tosi hyvä? No perhana, eihän siinä. Itseä se ei ainakaan pahemmin ressaa, painoa on tullut yhteensä 6kg ja risat ja nyt rv 30+2. Ja sf-mittakin oli pudonnut yläkäyrältä, nyt ollaan sentti pienempiä kuin mitä yläkäyrälle "vaadittaisiin" Ja minä luulin olevani iso.
Tänään oli tosiaan neuvola ja sain ensi viikolle ajan neuvolalääkärille, kun supistelee joka päivä ja ihan kipeitäkin supistuksia heittää. Ja sain käskyn ottaa rauhallisesti.

..Joten mitä tein? Lähdin äiten naapuriin sukulaisille riehumaan lasten kanssa. Siellä minua odottivat ihanaiset I & I, toinen melkein 2v, toinen melkein 6kk. Jännä oli huomata, miten sille vauvalle ja isommallekin lapselle löytyy tila sylistä, vaikka tuon rantapallon olenkin mennyt nielaisemaan. Lantio on mystisesti kadonnut, joten nuorempi I löysi paikan masun päältä ja Pottu ei edes muksinut yksiönsä päällä köllöttelevää pikkuneitiä. Isomman I:n kanssa sitten tulikin hilluttua urakalla, kädet maitohapoilla jätkää pyörittelin pitkin lattioita ja sain itselleni hyvän kaverin (ja räkäiset sukat).

Nyt tässä sitten jännäilen josko kostautuu tämänpäiväinen riehuminen, että tuleeko niitä suppareita vai ei. Eiliset supistukset oli inhottavia, vatsa ihan pinkeänä ja menkkamaisia kipuja, varsinkin alaselässä. Jos olisivat jatkuneet pidempään, niin olisi soittoa lähtenyt synnärille, että mitenkä tehdään. Keskiviikkona toivon saavani ajan ultraan, että saisi varmistettua että onko poika vieläkin pieni viikkoihin nähden vai onko kasvanut, että pitääkö olla huolissaan vai huolissaan. Tosin en nyt kamalaa ressiä viitsi napsia tästäkään, vaikka huolestuttavaa tuo onkin. Huolestun kunnolla sitten jos paikat ovat auenneet/pehmenneet.

Ja sitten vielä kuva muutamasta lempparivauvanvaatteesta, kun kerran kuvat löytyivät koneelta puolivahingossa.

Tällainen oli pikkuveljelläni 15v sitten, nyt odotan innolla että saan samanlaisen pukea omalle pienelle miehelleni! 

Keskimmäinen kesäbody on mun ehdoton lemppari! Oikeanpuolimmainen puhvihihainen söpöys löysi uuden kodin kaverini luota. 

Niin oliko sitä vaatetta? Tässä osa. :'D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!