torstai 7. kesäkuuta 2012

Kohdunsuun tilanne rv 31+1

"Kaikki tosiaan ihan hyvin, nyt sitten vaan otat rauhallisesti ja lepäilet." ..Niinhän mä oon koko ajan tehnyt ja silti ollaan tässä jamassa! 

Ta-daa, tänään tosiaan oli kauan kaipailemani neuvolalääkäri, joka tarkisti yllättäen kohdunsuun ja -kaulan tilanteen. Kaulaa oli jäljellä kolmisen senttiä, mutta kohdunsuu oli hippasen auki. Neuvolalääkäri totesi, ettei huolissaan tarvitse olla, mutta turhat hötkyämiset sunmuut pitää jättää suosiolla muille. Ihankuin muutenkaan kummoisia tekisin, vietän varmasti sängyssä ja puoliröhnössä sohvalla aikaa enemmän kuin normiodottaja..
Vielä jos yhden Ikean keikan ja Kuopion shoppausreissun saisin ujutettua tyhjääkin tyhjempään aikatauluun, niin olisin iloinen ja voisin vaikka jäädä vuodelepoon. ..tai no en nyt ihan, mutta sitten voisin jättää seinien maalauksen sunmuun muille.

Edelliseen viitaten, täällä yksi mummohullu on nyt sitä mieltä, että kämpän seinät täytyy kitata ja maalata ennen kuin vauva syntyy.. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ukkonen ja mummohullu tekevät kaiken ja minun ei anneta tehdä mitään/en pysty supistuksilta tekemään mitään. Onneksi aloittavat kuulemma makuuhuoneesta, niin voin tänne sitten lukittautua miniläppärin kanssa, niin en ole tiellä ja maalinkitku ei ota niin pahasti henkeen.

Neuvolatädin ja -lääkärin neuvoista otin sitten vaarin ja dataan tälläkin hetkellä miniläppärillä, josta johtuu ettei tarjolla ole minkäänsortin kuvaa tähän blogientryyn. No, ehkä te selviätte ilmankin! Toivottavasti. Tämä nyt oli muutenkin pikkasen sekundaentry..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!