sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Muumi vapaalla!

"Wau, mikä mamma!"
"Et sä sais olla täällä!" 
"IHANA MASU!" 
Perjantaisen baari-illan koottuja.

Oli tällä muumilla hauskaa perjantaina pitkästä aikaa paikallisessa. Very Important Moomin- lipulla sisään katsomaan live-esiintyjiä. Onnistuin kyllä näkemään vain Lamourettes -"tanssi"ryhmän. Ohi meni Isto Hiltunen, Black Crows Break The Silence ja kavereiden bändi, Human Ruins.
On ihan pakko mainita tuon em. "tanssi"ryhmän esiintymisestä.. EI HYVÄ LAMMAS SENTÄÄN. Rytmitajutonta ja niin epänotkeaa (mikä se oikea sana on? Tönkkö?) mukaseksikästä heiluvaa akkalaumaa pitäisi mennä katsomaan ja vielä maksaakin siitä lystistä... Ei moro. K.o. ryhmä oli tosiaan sovittu korvaamaan Johanna Tukiaista, joka perui keikkansa viikkoa ennen. Tukiaiselle olisi nyt sentään saanut edes nauraa! Tämä esitys aiheutti vaan tuskaa, kun tytöt vissiin oikeasti kuvittelevat osaavansa tanssia. En nyt sen enempää viitsi mollata porukkaa, tajunnette varmaan etten arvostanut ihan kympillä.
Eilen olisi ollut tiedossa Matti Nykänen, mutta ei jaksanut, ei pystynyt.

Tosiaan, perjantaina tuntui siltä, kuin puoli kylää olisi käynyt silittelemässä masuani, osa koski ensimmäistä kertaa elämässään vauvamasuun ja olivat ihan ihmeissään, kun se on ihan pinkeä, eikä pehmeä kuten "normi"masu. Osa taas oli sitä mieltä (eivät kyllä tosissaan) että en saisi olla paikanpäällä ollenkaan, paikkanihan on kotona odottamassa vauvan tuloa. Mutta oli miten oli, minulla oli tosi kivaa. Tosin baarijakkaralle hyppääminen ei jostain kumman syystä ollut enää yhtä helppoa ja entinen työpaikka tuntui harvinaisen oudolta, kun en enää rampannutkaan tupakalla. (Vaikka mieli teki! Ei kiesus että teki mieli tupakkaa...) Tosin pihalla kyllä ramppasin muuten, sisällä oli taas turhan kuuma. Ja limua meni, mutta jostain kumman syystä en käynyt vessassa kertaakaan. Jännä!

Tämä teksti on odottanut uutta masukuvaa ja julkaisua lauantaista lähtien, mutta nyt meni hermo odottamiseen ja julkaisen tämän sitten ilman kuvaa. Kärsikäätten!

3 kommenttia:

 1. Minä haluun kanssa nähdä Lamourettesin ja Tukiaisen Johannankin! Siis ihan tosissani. Nyt kun on kattonu muutamia jaksoa sitä Super Marjo ja tytöt sarjaa niin ihan sillä Lamourettes ja Tuksu nyt on Tuksu.. Tosin itse en menisi nauramaan hälle Musta se on mielenkiintoinen henkilö. Kuin sarjakuvahahmo. Olis maailman paras juttu oikeasti jos selviäisi että hän on vetänyt "blondi barbie" roolia ja oikeasti oliskin ihan erilainen tyyppi..

  TOiveajattelua? Musta se on silti aika siisti tyyppi.

  Tuliko muuten random tyypit sanomaan että ei ole odottavan paikka baarissa? Yhdelle kaverille kerran meinaan tuli. Itelle ei. Luulivat vissiin vaan perus punkeroksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis millon mä opin painamaan tosta vastaa-napista..... >< Joo, noi hutut tossa alla on sulle, Lisa. :D

   Poista
 2. Joo, itte oon miettiny Tuksusta ihan samaa! Että joko se on oikeesti niin tyhmä kuin miltä näyttää, tai sitten äärettömän fiksu ja huumorintaju ihan omaa luokkaansa! Mahtia, että vihdoin joku jakaa mun näkemyksen!

  Ei tällä kylällä randomeita ole, kaikki mut tuntee kun olen tuossa samaisessa lafkassa ollut töissä ja pieni kylä. Ja vaikka joku oikeasti olisi sitä mieltä, että en saisi siellä olla, niin ei kukaan sitä mulle uskaltaisi tulla sanomaan.. :'D

  VastaaPoista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!