perjantai 29. kesäkuuta 2012

KAHEN KILON SIIKA!!

"Hvyän näköinen, siro vauva täällä on ja kaikki tuntuisi olevan kunnossa." Jeejeejee!

Tiistaina oli tosiaan aika äitiyspolille ja melkein myöhästyttiin sieltä, kun oli mesta vaihtanut paikkaa. Edellistä rakennusta ei ollut enää edes pystyssä ja äitiyspoli oli siirtynyt takaisin päärakennukseen. Piti ihan infosta kysäistä, että mitenkäs sinne päästään, vaikka tiedettiin, että se sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. No, paikalle päästiin ja minähän marssin heti ensimmäisenä vessaan, jolloin meitä jo kutsuttiinkin sisälle.. Ukko siihen huuteli, että "Eukko mänj vessaan!".
Noh, päästiin sitten huoneeseen, kiipesin pöydälle kallistustyynyn päälle ja masu paljaaksi ja Pottu ruudulle. Ukolla oli kaikki hyvin, napanuoran virtaukset olivat hyvät ja lapsivettä normaalin verran. Kohdunkaulankin ultrasivat, sitä on jäljellä vielä 3cm. Ja ultrannut lääkäri ja paikallaollut kätilö totesivat, että jos poika nyt päättää lähteä ulos tulemaan, niin siinähän tulee sitten. Painoarvio oli 2040g. Eli kahen kilon siika. Äitin pikku ahven. <3 Alakäyrillä ukko tosiaan menee, mutta kunhan kasvaa..
Kuvia ei valitettavasti saatu tällä kertaa, se tajuttiin vasta parkkihallissa, että perskeles.. Tosin ukko ei kyllä näyttänyt naamaansa, eikä nyt henkilökohtaisesti tuo reisiluu kiinnosta niin paljoa.. Tosin se ruudulla heilunut keskisormi olisi ollut mahti saada kuvaksi!

Ja hermo menee kyllä kohta oikeasti tähän raskausaivoon! Jotain muutakin mun piti kertoa, mutta enhän minä oikeasti muista enää että mitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!