keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Yleistä vininää ja viikonloppusuunnitelmia

"Kesä. Eikä mitään tekemistä."

Ja kuuma! Jumankeuta että on kuuma! 24 astetta ulkona ja sisään käy pieni sievä tuulenvire, mutta silti. Muumilla on ensimmäistä kertaa tänä kesänä hellemekko päällä ja silti hiki virtaa kuin työmiehellä konsanaan. ...ja mitä Muumi tekee? Röhnöttää sohvalla. Sukkahousutkin olisi jalassa, säärikarvat on ihan hävyttömän pitkät enkä taivu ajelemaan niitä. Pitänee pistää ukkonen töihin illalla, ellen sitten nakita "pikku"siskolle tätä ihanaa toimenpidettä. Olispas reilua muutes!

Minä ja "pikku"sisko. Joko ymmärrätte vinkuvönkyt sanan pikku molemmin puolin? :'D Ikäeroa siis 11v.
See P. Aholainen


Mutta kylläpä, KYLLÄPÄ! Tämä tyttö odottaa viikonloppua! Moekkiveekooael -12 edessä! Eli siis, ympäri Suomenmaan kerääntyy muutama kaverini meidän mökille ja aikaa vietetään syöden ja juoden. Voi tosin olla, jostain kumman syystä, että minun veekooael ei tule olemaan kovin kostea, ellen sitten uskaltaudu uimaan. Muut voivat sitten juoppistella minunkin puolestani, veikkaan että viime vuoden humalatilani riittää korvaamaan tämänkin vuoden juomattomuuden.
Kolmas vuosi edessäpäin tosiaan, kun näin kokoonnutaan ja minun puolesta saa tämä perinne jatkuakin, vaikka jälkikasvua tuleekin. Voisin veikata että joku mummohullu ottaa mielellään pojan hoitoonsa ensi kesän viikonlopun ajaksi. ..toki voi olla, että itse en malta pojasta erota niin pitkäksi aikaa. No, sen näkee sitten.
Meinasin laittaa kuvaa toissavuoden reissulta, kun olin 15kg tuhdimmassa kunnossa kuin ennen raskautta, mutta on ne kyllä sen verran järkyttäviä otoksia, että olkoot. Hauska sinällään katsoa järjestyksessä kuvia, toissavuonna olin tuhti, seuraavana vuonna melkein normaalipainoinen ja tämän vuoden kuvissa tulen olemaan maha pystyssä.. Niin se vaan menee, ei passaisi laihtua! ..viitsi vitsi.

Mutta nyt, se perhanan masukuva!

Taiteellisesti vino muumi rv 32+1
Eikä se masu oikeesti noin iso ole, mekko suurentaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!