lauantai 11. helmikuuta 2012

Kiukut

"Voi Ärrin&Murrin Co., mitä keksejä valmistattekaan!" 

Kuten edelläolevasta lauseesta voinee päätellä, on tässä huushollissa vallinnut varsin kiukkuinen ilmapiiri viimeiset pari päivää. Seesteinen toinen kolmannes my arse! Kaikki kiukuttaa ja ihan kamalasti, tämä mamma käyttäytyy huonommin kuin uhmaikäinen kaksivuotias. Ja jälkikäteen sitten hävettää, mutta minkäs teet kun ei itselleen voi mitään ilmeisesti.
Nytkin harmittaa, ei varsinaisesti (vielä) kiukuta, mutta risoo. Aamulla oli kello soimassa kuudelta ja kun siihen heräsin niin ta-daaa! Armoton migreenihän se oli pukannut yöllä päälle ja suunniteltu näyttelyreissu jäi toteuttamatta. Onneksi itsellä ei ollut elikoita lähdössä näytille, mutta harmittaahan se kun jäi monet tutut näkemättä ja kaveri olisi tarvinnut apua tällä reissulla. Ja parastahan tässä on se, kun en voi enää itseäni pumpata täyteen buranaa ja odottaa että kohtaus menee ohi lääkkeillä. Nyt tungen naamaan panadolia, joka minulla auttaa särkyyn ihan yhtä hyvin kuin vaikka allergialääkkeet. Eli hyötysuhde = 0. Onneksi kipu on pikkuhiljaa menossa pois, sillä enää en jaksa sängyssä maata, kun ei voi edes lukea kun kirjaimet pomppii riviltä ja sivulta toiselle.

On toki niitä hyviäkin juttuja ollut näinä päivinä, ukkonen pääsi kotiin sairaalasta hyvässä kuosissa, minulla vuoto loppunut ja! Saatiin meidän vaunut!
Onhan tämä liian aikaista ja seliseli, muttakun! Nämä ihanuudet eivät yksinkertaisesti saaneet mennä ohi, vuoden -07 Emmaljunga City Cross-malliset ja ihan yybermahdit minun mielestäni. Ihan just eikä melkein "minun näköiset" ja Emmaljungia olen himoinnut teinivuosista asti. Nyt kun huutonetistä sattui äitini löytämään nämä halvalla, niin pakkohan ne oli huutaa. Ra-kas-tan! Ja ukkonenkin tykkäsi. Vaunuista puuttuu vielä pehmeä koppa, mikä hommataan sitten kun oikeanlainen sattuu vastaan.

Ihanuudet! 


Niin ja masukuvakin tuli päivitettyä, hitto, täähän taitaa jopa ihan oikeesti kasvaa!

Rv 14+2

Maha näyttää ihan perunapellolta teini-iän tuomien "raskaus"arpien myötä, saas nähdä minkä näköinen on tämän touhun jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!