keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ah-dis-tus

"Sinulla on sitkeä sydän joka lyö, väsymättä kipinöitä tuuleen, valaisemaan tietä pimeää.."

Tästä tulee todennäköisesti aika nysä entry, ei ole ihan aivot kasassa..

Mutta kylläpä nyt heittää ihan huolella näitä ahdistuneisuuden aiheita. Isäntä "lähti käymään" lääkärissä eilen ja sitten tulikin jo viestiä, että "Tuli Kuopion keikka." Sinne se raukka joutui jäämään yöksikin ja akkukin loppui yöllä, että en tiedä onko herra kotiutettu tänään vai ei. Enkä tiedä edes, että mikä osasto, että voisin sinne soitella. Kyllä sitä ollaan solmussa!

Ja kaiken kruunaa eilen alkanut tiputteluvuoto. Tiedän toki, että se on ihan normaalia, varsinkin kun verta ei tule paljon eikä koske ollenkaan, mutta silti ahdistaa ja PALJON. Varsinkin kun se ei loppunutkaan yöllä vaikka siltä vaikutti, vaan "aamulla" vessassa käydessä paperiin tuli taas verta. Soittelin sitten aikaa Aila Miettiselle, joka sattui juuri tänään olemaan Leppävirralla, onneksi. Kunnalliselle puolelle en edes vaivautunut soittamaan, kun tiedän että sieltä oltaisiin vain vähätelty kun kipujakaan ei ole ollenkaan.
Aika on neljän jälkeen, saas nyt nähdä mitä sieltä kerrotaan. En jaksa uskoa, että on mitään vialla, mutta silti haluan tietää mistä vuoto johtuu. Pitänee tänne sitten kertoilla että mitä tätsykkä kertoo.

Jotain positiivista, äidillä oli oma lehmä ojassa tuon yksityisen lääkärikäynnin kanssa.. Lääkäri kun ultraa varmasti, niin pääsee äitikin pällistelemään Pottua ruudulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!