sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

YYA-sopimus gone wrong

"Kun sanan 'valta' eteen laittaa sanan 'valta', se näyttää valtavalta! Aivan kuten tämän viikon pottikin! ...ja mun maha." 

Olen toiminut vuokranantajana viimeiset 9kk. Vuokrasin mukavan yksiön nuorelle miehelle täysylläpidolla. Viimeaikoina on vaan alkanut tuntumaan siltä, että en jaksaisi k.o. vuokralaisen jatkuvaa pahoinpitelyä, potkimista, nyrkeillä hakkaamista.. Vuokralaiselle on tarjottu Ystävyys, Yhteistyö ja Avunanto-sopimusta, mutta useista yhteydenotoista huolimatta vuokralainen ei ole halunnut sopimusta allekirjoittaa. Joten nyt olen toisen asianomaisen avustuksella alkanut häätämään vuokralaista yksiöstäni.

Tosiaan, tämä mamma alkaa olla lievästi sanottuna aika turhautunut. Veikkaisin, että ei turhauttaisi läheskään yhtä usein, jos välillä ei supistelisi varsin lupaavasti (tänäänkin tunnin ajan 7min välein, suhteellisen kivuttomia, mutta kipenemään päin) ja sitten koko helkkarin touhu loppuisi kuin seinään! Aamulla juoksin vessaan armotonta kyytiä kun vatsa suoritti totaalityhjennyksen. Ikinä en ole sekaista mahaa tervehtinyt hymy huulilla. Mutta kun homma ei ole taas edennyt mihinkään suuntaan koko päivänä. Toki tiedän että aikaa voi mennä parikin päivää mahan tyhjentymisestä jne, mutta SILTI.
On tullut reippailtua monen kilometrin lenkkejä ja Ässiäkin on kokeiltu. Mutta kun ei, niin ei. Lopputuloksena on ollut vain helkkarin väsynyt mamma ja turvonneet ja kipeät jalat.

Tämä helle ei auta turhautumistani ollenkaan. Olen huomannut, että jos on liian kuuma, niin minulla palaa käpy ihan armottoman nopeasti, eikä rauhoittumiseen toimi mikään muu kuin viilentyminen. Tälläkin hetkellä on lämpöä sisätiloissa 25 astetta ja 27 astetta. Ja juuri kurkkasin Forecan sivuilta, ilman suhteellinen kosteus 83%. Eli siis minulla n. 10kg enemmän painoa kuin 9kk sitten ja armoton rantapallo mahassa ja tänne läkähtyy.. Onko ihme, jos meinaa olla hieman tukalaa?

Ja nyt ei muuten tipu kuvia! NIIH.

3 kommenttia:

 1. Meikä aatteli säästää rahaa ja imettää niin paljon kuin mahdollista. :D Ei meilläkään ole täysimetyksellä. Varmaan kerran viikossa vauveli syö korviketta purkista.

  En vaan tietäis missä lämmittää maito kaupungilla liikenteessä niin onneksi tulee maitua tissistä.

  Meidän neuvolan terkkari ei onneksi ahdistellut imetyksestä yhtään. Antoi vaan hyviä vinkkejä imettämisen sujumiseksi .Ekan kuukaudenhan mulla otti nini kipeetä tisseihin että huh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ei tuosta ressiä toinne ottaa. Jossei onnaa niin ei onnaa, minkäs sille teet.
   Itte jännään kans tuota koskemista, ihan sillä kun nyt jo nännit ihan hölmön herkät, että miten sitten..

   Poista
  2. Kyllä n enäköjänä karaistuu herkemmätkin nännit. :D Jos tosin olisin luovuttanut heti kun sattui kovaa niin olisin pelkän pullon varassa nyt. Olishan se ollut helpompaa ja siksikin että mies voisi syöttää myös yöllä. Mutta voishan sitä pumpata nyttenkin päivällä maitoa pulloon ja pyytää poikkistä syöttään. En vaan raaski. Oon just näitä tyyppejä että sisulla mennään läpi kyynelten. Olololol. En oikeesti oo enää edes niin väsynyt enää joka päivä. Vähiin uniin näköjänä oppii.


   Huomattavan sekalaista järjenjuoksua mulla taas. :D

   Poista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!