lauantai 14. heinäkuuta 2012

Palvelu pelaa!

"Mun pulla on jo näin iso!" ...Mulla on silti isompi. 

Vertailtiin äsken Potun tulevan kummitustädin kanssa pullien kokoa. Kummitustäti tuli nimittäin lainaamaan yleiskonettani, uuniani ja keittiötäni, vuokra maksetaan luonnossa korvapuusteina ja sämpylöinä.. Palvelu pelaa!

Näin "iso" pulla sillä oli.. Säälittävää, sanon minä!
Itsellä yllättäen edelleen pullat (tai uuniPottu) uunissa, levoton olo ja kipeät paikat. Tämän päivän olen vaan rötköttänyt sängyssä ja sohvalla ja mätystänyt sämpylöitä. ..ja vähän ranskalaisia. Okei, okei, aika paljon. Nyt odottelen että pullat valmistuu, mahassa alkaa olla melkein jo sen verran tilaa että voisi ahtaa parit pullat kiduksiin.

Ei tuosta kyllä uskoisi, että sinne mitään enää mahtuu..

Sen verran reippailin ja rakentelin pesää, että kävin äidin ja ukkosen kanssa Ikealla vaappumassa ja hakemassa Potun vaatteille vihdoin sen lipaston. Kyseessä siis nelilaatikkoinen Malm-lipasto, jonne mahtui poitsun vaatteet ja pyyhkeet ja lakanat, ylimpään laatikkoon vaipat ja harsot jne. Tarkoitus siis pitää lipastoa samalla "hoitopöytänä", eli paikkana missä iskän selkä ei rasitu vaippojenvaihtoa opeteltaessa. Itselle tuo lipasto on hieman korkea, mutta toisaalta, en ole ikinä tykännyt vaippoja vaihtaa millään korokkeella. Sohva/sänky/lattia/syli riittää minulle vallan mainiosti. Turhaa hifistelyä tuollaiset pöydät..

Maanantaina neuvola ja uusi neuvolantäti! Tai ei uusi, vaan kesäsijainen. Ihansama, innolla odotetaan!
..Jumankeuta, pullat on redi! Omnom!

1 kommentti:

  1. Meillon kanssa Malmissa vauvan kamat. Eivät vaan meinaa millään mahtua vaikka onkin tuo 4-laatikkoinen. :D Ihanaa että sinäkin oot "hoitopöytävastainen". Tai siis ei vastainen mutta että ette ole ihan tarkoituksella sellaista oikeaa ostamalla ostaneet. Minusta myös ihme hifistelyä. Sylissähän ne vaipat voi vaihtaa ja vauva saa kivasti joustavuutta rungolleen. Äiti vaihtanut minultakin aina vaipat sylissä.

    Sulla on luksus kummi valittuna pienelle! Pullaaaa ^________^

    VastaaPoista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!