perjantai 2. maaliskuuta 2012

Asiaa äitiysvaatteista

"Mä en enää ikinä käytä mitään muita housuja kuin mammahousuja!" 

Minulle on ihan yksi hailee, että johtuuko tämä masun yllättävä kasvu turvotuksesta, ummetuksesta (joka jäi mainitsematta pisimpään jatkuneena oireena viime postauksessa) vai mistä, mutta MINÄ TYKKÄÄN!
Tulin siihen lopputulokseen, että mammahousut on pakko hommata, kun 2-3 kokoa liian isot housut tuntuvat vatsan kohdalta epämukavilta. Näitä pöksyjä jemmassa siis siltä ajalta kun painoin 15kg enemmän kuin nyt. Voitte kuvitella, miten hienolta k.o. farkut näyttivät päällä. Pientä roikkumista ja kasvunvaraa jos oli havaittavissa..

Eilen sitten käytiin tutkimassa Varkauden suurkaupungin kirpputorien antia ja heti ekalta kirpparilta tarttui mukaan 3e maksaneet äitiysfarkut. Kotona huitaisin nämä päälle ja se oli rakkautta ensi hetkestä. Voi kiesus, housut, jotka ei purista, kiristä tai tunnu epäkivoilta mahasta, mutta jotka eivät roiku päällä (pahasti)! Pikkasen pitää housuja ottaa reisistä sisään, mutta kolmen euron hankinnaksi ei pahat ollenkaan. Saas nähdä, mitä Kuopion kaupungin kirppuisilla toreilla on tarjottavana huomenna..

En jaksa ymmärtää, miksi äitiyshousuja sanotaan rumiksi, koska minun silmään ne näyttää loppupeleissä ihan tavallisilta housuilta, ellei paita ole mallia "loppuuhetirintojenalle", jolloin mahdollinen masutuubi näkyy. Henk.koht. olen ainakin näihin yksien pöksyjen ulkonäköön vallan tyytyväinen, enkä vähiten siksi, että masu näkyy nämä päällä ihan eri tavalla.

..josta pääsenkin sitten aasinsillalla hienosti hehkutamaan tätä masuani. Se alkaa olla jo I-HA-NA. Ja tosiaan, ihan sama mistä koon muuttuminen johtuu. Pikkasen jos vielä mahamakkarat roikkuu tiellä, mutta kyllä siellä alla ihan oikea vauvamasu on. Voi hertsileijaa miten osaa tätä mammaa hymyilyttää vähän väliä. Tosin sen verran veikkaisin, että raskauden edetessä tulen masua ja sen kokoa kiroamaan, mutta se on sitten sen ajan murhe.

2 kommenttia:

  1. Masu on kyllä suloinen asia. :) Noista housuista sen verran, ja en meinaa pelotella, mutta ei välttiis kamalasti kannata ottaa sisään niistä reisistä, kun suurimmalla osalla reidet kasvaa myös raskauden aikana. Mieki toivoin, ettei kasvais, mutta ihan vähän ihan piskuisia raskausarpia näkyy ihan tuossa yläosassa, niin on niissäkin sitten muutosta näköjään ollut. Mitä leveämpi, sen mukavampi, varsinkin myöhemmässä raskausvaiheessa. Ja ne vanhat isot housut löytää paikkansa hetkeksi sitten raskauden jälkeen, kun masu vielä löllyy pari viikkoa ja normihousut on vielä liian pienet. Ite ostin yhdet liian isot farkut alkuraskaudesta ja ainakin toivon, että ne ois pelastus sitten juuri tuossa vaiheessa, muuten niillä pitää nakata kuikkaa, kun ovat ihan hirveät päällä noin yleensä. x)

    VastaaPoista
  2. Mä tunnustan käyttäneeni varsinkin raskausfarkkuja paitsi synnytyksen jälkeen (kun omat farkut eivät vielä mahtuneet) myös ihan "oikeasti" ihmisten ilmoilla satunnaisesti vielä esikoisen yksivuotissynttäreiden aikaan. :D Ovat ne sen verran mukavat - ainoaksi miinukseksi minä nimeän sen, että ovat malliltaan sellaiset, että käyttäjä näyttää olevan raskaana, vaikkei olisikaan. Ei tee hyvää itsetunnolle se, ei sitten laisinkaan. :D

    Komppaan muuten edellistä: ei kannata reisistä liikaa ainakaan ottaa sisälle, ja jos kuitenkin otat, tee se niin, että pystyt purkamaan helpolla myöhemmin. ;)

    VastaaPoista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!