lauantai 24. maaliskuuta 2012

P-p-poika!

"Kyllähän hän on auliisti sitä sukupuoltaan tuossa näytellyt..." No kappas, niinpä näyttää! 

Eilen oli tosiaan rakenneultra ja sieltä selvisi, että meille on tulossa pieni mies. Paino sanalla pieni, ukko vastasi nimittäin viikkoja 19 ja eilen oli kuitenkin rv 20+3. Mutta täysin sopusuhtainen ja terve pupuJussi sieltä olisi tulossa.
Alunperin jännitin ultraa kamalasti, josko olisin pettynyt jos tulossa olisikin poika, eikä tyttö, kuten toivoin.. Mutta minkään sortin pettymystä ei onneksi tullut, olin kerennyt ajatukseen tottumaan kun etukäteisajatus oli, että poika on tulossa. Kun sukupuoli selvisi, ajatus oli vain, että "No tietysti. Äitin rakas pieni mies siellä." <3

Ultran jälkeen mentiin Kuopio Big Cityyn shoppailureissulle, äitini oli  jo ultran aikana ollut sekoilemassa Prismassa ja mukaan oli tarttunut tuttipulloja molemmissa väreissä. Kun poikalupaus saatiin, pääsi mummohullu todellakin valloilleen.. Lindexiltä tarttui mukaan joka ikinen Bamsen pojalle sopiva vaate ja sukkia ja ja ja.. Jopa minua alkoi hirvittämään kun ilmeisesti ennen ilmennyt mummohulluus oli vain alkusoittoa. En uskalla ajatella sitä aikaa, kun lapsi syntyy.
Mummohullu pääsi valloilleen myös Carlsonilla, jossa oli taas pakko käydä kuolaamassa uusia vauvanvaunuja. Tai lähinnä sinne mentiin katsomaan turvakaukaloita, vertailemaan Brioja ja Britaxeja. Mutta sitten hullumummo päätti alkaa sekoilemaan sen minkä ehti ja päätti, että lapselle ostetaan jo vanhojen vaunujen lisäksi toiset. Upouudet Teutonia Fun System- yhdistelmät. Jeesus kristus minkä hintaiset ne on! Joko saa pyörtyä? Hyvä. Itse en tähän sekoiluun osallistu enää, jos mummeli haluaa vähäiset roponsa laittaa vaunuihin, niin laittakoot, helkkarin hyväthän ne oli. Eivätkä yhtä kuumat kuin ne Emmaljungat jotka meillä on. Saas nyt nähdä miten tämä juttu etenee. Innolla ja kauhulla odotan.

Carlsonin reissun jälkeen tunsin että pikku-ukko riehui ihan olan takaa ja äiti laittoi sitten käden mahalleni ja huuteli Potulle, että "Haluaako Pottu Teutoniat, potkasehan mummoa!" Jolloin kiltti lapsi teki kuten käskettiin ja alkoi monottamaan äidin kättä. Siitäkös se riemu sitten repesi, seuraavaksi oli isin vuoro saada sisäistä mukilointia osakseen. Mahtoi olla iloinen pieni mies masussa ja isilläkin oli tippa linssissä keskellä Sokosta.

Tosiaan, tämän kokoisesta mahasta Pottu mukiloi äitiä päivittäin:

Rv 20+1
Ja tämän näköinen otus siellä uiskentelee:

Pieni, hieno mies. <3 


Toinen oli kovasti sitä mieltä, että naama täytyy piilottaa istukkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano nyt jottain hyvä immeinen!