torstai 12. maaliskuuta 2015

Unettomuuskausi

Kuten otsikko kertoo, meillä ei sitten vissiin nukuta. Tämän viikon unisaldo yöaikaan meikäläiselle on 7h. Su-ma ja ma-ti yöt ilman unta, ti-ke 4h ja viimeyö, eli ke-to 3h.. Onneksi olen saanut sitten päikkäröidä, kun isimies on hengaillut Jakenaattorin kanssa. Muuten täällä voisi olla aikamoinen zombiemama.
Tosin nyttenkään ei ole olossa kehumista, paitsi aamuisin, n. klo 5-10. Miksi ihmeessä kaikki virastot yms on kiinni aamuyöllä? Miten kätevä olisi käydä hoitamassa asioita, kun ukot vetäisi sikeitä kahdestaan.. Ja olisiko väärin heittää pojalle peltorit päähän hetkeksi ja herättää naapurit imurin sulosoinnuilla kukonpieremän aikaan? No ei munkaan mielestä! Ideoita, mitä hiljaista voisi tehdä pitkin yötä? 
Eivaan, kyllä täällä niiiin toivotaan, että kohta alkaisi taas saamaan unta öisinkin, alkaa kuuppa leviämään pikkuhiljaa kun valvoo joka yö kun kuorsausta kuuluu vasemmalta ja oikealta ja pikkuhiljaa tulee valoisampaa ja valoisampaa.

Meillä on "jo näin" keväistä. Meinaa masentaa kun katsoo Etelä-Suomen ihmisten kuvia!


Tänäänkin päivä meni niin, että odottelin vain, millon Jake herää, siitä sitten aamupalalle ja muihin aamutouhuihin, leikkimistä ja sitten isiä herättämään. Herättelyssä vierähtikin sitten taas n. 45min. Meinaan kiehua joka aamu tuon ukon unenlahjoihin!
Sitten mamma päätti mennä "lyhyille" päiväunille, kun eilen ei tullut päikkäreitä ollenkaan. No, 5h myöhemmin olikin sitten hyvä herätä siihen kun Jake oli tullut nukkumaan omat päikkärinsä mun viereen. Olisin kyllä voinut kevyesti jatkaa niitä unia vaikka kuinka pitkään, mutta jostain kumman syystä en IHAN luota siihen, että lapsi ja kämppä pysyisivät ehjänä, jos minä jatkaisin perse homeessa kuorsausta. Jännä juttu!Syötiin minimiehen kanssa leipää ja makaronilaatikkoa ja painuttiin pihalle hetkeksi. Siellä olikin jo ihan melkein kylmä, kun aurinko ei enää paistanut. Hyi olkoon! Kauaa en siellä viihtynyt kun ei mulle mahdu enää mitkään paksummat housut.


Nopeasti tuli pimeä. 
Nyt odotellaan iskää kotiin, pitäisi varmaan jotain ruokaa suunnitella illaksi. Ja kyllä, meillä harrastetaan ilta-yösyöpöttelyä, kun lapsi on mennyt unille. Eletään reunalla!
Harkitsen tässä, että pitäisikö sitä vääntää jokin katsaus siihen, että millaisia vaatteita tuo mummihullu on Papuusille jo hommannut. Kiinnostaisiko? 

Täällä voidaan jo paksusti! Rv 18+5
Btw, ostin eilen ekat mammahousut! Nää vaan on niiiiin parhautta.

2 kommenttia:

  1. Ei vielä vaatehommia! Vasta kun tiedät kumpi tulee... sitten voidaan kaivella josko mummin varastoista löytyisi jotain muutakin, kuin keltaista ja valkoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti rakas... Paljonko sulla oikein on sitä rompetta jo??

      Poista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!