maanantai 2. helmikuuta 2015

Laskettu aika selvillä, vihdoin!

"Sellanen vauva siellä oli, jätetäänkös kasvamaan?" -Ultrannut kätilö (Onneksi osasin ottaa tuon huumorimielellä, kuten täti sen tarkoittikin. Joku kukkahattu olisi voinut vaikka loukkaantua.)

Tänään oli tosiaan jännitetty NT-ultra ja kaikkihan siellä oli hyvin! Ihan turhaan panikoin ja hätäilin, mutta paskaakos tuota itselleen voi. No ei mitään. Siellä Papuusi heilutteli käsiä ja jalkoja ja aukoi suutaan hienosti. Laiskanpulskea vauva tämäkin, huolella sai heilua, että toinen suvaitsi hieman vaihtaa asentoa. Nyt saatiin sitten vihdoin se "virallinen" laskettu aikakin, eli nyt mennään rv 13+3. Ja Papun laskettu päivä on sama, kuin mitä Jakesta oli.
Että nyt sitten toivotaan ihan jo tulevaisuuden synttäreidenkin takia, että Papu päättäisi lähteä tulemaan jo vaikka Heinäkuun puolenvälin jälkeen. Olisi ikävä, jos lapsilla olisi joko sama syntymäpäivä, tai sitten niin lähekkäin, että reppanat eivät saisi ikinä pitää "omia" synttäreitään, vaan aina toisen kanssa samaan aikaan. Peukut pystyyn siis!

Papuusi ja räpylä
Nyt sitten vaan odotellaan "seesteistä toista kolmannesta", ilman pahoinvointeja sunmuita. Jätin kokeilun vuoksi maidon pois ruokavaliostani, ja ainakin näin muutaman päivän kokemuksella voin sanoa, että taisi löytyä se, joka sitä pahaa oloa aiheutti! Ja minua koskee sieluun, koska maito oli se nro 1 himotuksen kohde! Jääkylmä rasvaton maito, voi nammm! Mutta mielummin olen kyllä oksentelematta tai tuntematta ällötystä. Josko sitä pääsisi palauttamaan maidon listoille jonkun ajan päästä. Toivottavasti ainakin.
Toinen äärimmäisen himotuksen kohde ei sitten pääsekään listoille takaisin ihan hetkeen, nimittäin valkoviini. Kyselin tänään yhdestä fb-ryhmästä ehdotuksia hyvistä alkoholittomista valkkareista. Vastaukseksi sain lähinnä naurua. Ei kukaan lukijoista tietäisi? Aiemmin olen ollut sitä mieltä, että alkoholittomat alkoholijuomat ovat huijausta ja turhaa rahanmenoa, mutta perkele! Mää haluan!

Hieeeno nenä siellä pienellä Papsilla! 

2 kommenttia:

 1. Iik, onnea <3

  Ei hajuakaan alkoholittomista valkkareista. Muistelen joskus maistaneeni jotain alkoholitonta punkkua. (Saatoin raskaana ollessa joskus juoda ihan tavallisen pikku sidukan tai pikkusen punkkua. Mun silloinen neuvolatäti sanoi, ettei pienestä kuoharilasillisesta juhlissa ole mitään haittaa ja että ennen supistuksiin otettiin sairaalassa konjakkia...). En nyt tietenkään mitenkään kehoita sua juopottelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, kiitoksia. <3

   Joo, eihän se pieni lasillinen sillointällöin pahaa tee, mutta turhauttaisi ostaa koko pullo hyvää viiniä yhden lasillisen takia. Ehtii väljähtymään lasillisten välillä, viiniraukka. :P

   Poista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!