maanantai 8. lokakuuta 2012

Pikainen tilannekatsaus

"Vauva! Pysy paikoillas! Ei! ÄLÄ KÄÄNNY MAHAL-perkele...."

Jos tässä nyt sitten ottaisi itseä niskasta kiinni ja kirjoittelisi nopeasti kuulumisia. Tarkemmat kuvaukset tulevat post datumeina kunhan saan itsestäni sen verran irti.
Jotenkin kummasti vauvan kanssa ajantaju katoaa täysin! Tosin tämä ei varmasti tullut yllätyksenä kenellekään vanhemmalle..
Ukko on jo 7vko vanha, kasvaa kuin sienet sateella, heiluu kuin heinämies, hymyilee, höpöttelee ja on saanut nimenkin jo! Ei moro. MISSÄ vaiheessa?! Vastahan se syntyi!

Viime viikolla neuvolassa poika painoi 5184g ja pituutta oli jo 57cm. Syntymäpaino oli tosiaan 3710g ja -pituus 51cm. Vielä osa 56cm vaatteista mahtuu, mutta suurimmaksi osaksi ollaan siirrytty käyttämään 62-senttisiä. Onneksi jo ensimmäisenä yönä saatiin vaihtaa isompaan yöpukuun, muuten tämä vaatteiden pieneksijääminen voisi olla aika tuskaista.
Meillä syödään pullosta jo neljättä viikkoa, eikä sitä toista päätä ole lapselle kasvanut vieläkään, vaikka korvikkeiden haukkumisen määrästä niin voisi päätellä! Imetykseen palaan myöhemmin blogitekstissä..
Pottu kääntyilee kyljeltään mahalleen ja joskus selältään kyljelleen. Ja sen lisäksi kehto jää kohta liian pieneksi kun asukas vaeltaa siellä ja pää kolisee pinnoihin. Isi saa pian kunnostaa sen pinniksen..
Niin! Ja ukolla on tyttöystäväkin! Kummityttöni, joka tästä lähin esiintyy nimellä Pulu, on Pottua 3pv vanhempi ja aivan ihastuttava nuori neito. Äiti ja isi hyväksyvät siis tämän miniäehdokkaan. Jäbä itse vaan tuskin ymmärtää vielä tyttöjen päälle.. Ja hyvä niin.

Tekstiä tulee tosiaan lisää kunhan nyt ehdin kirjoittelemaan.

Kylvynraikas Pikku-Ukko ja äitin kaksari

3 kommenttia:

  1. <3 Ihanaa että ehdit vähän kertoa miten teillä menee. Ihanaaaaa!! Pottu se kasvaa hyvin. Meijän Ketu käyttää vielä kuuskakkosia tasan siksi että on niin hoikahko. Pituudenpuolesta menis tosin jo isommat.. hehe. Kaikke kivaa ja hyvää!

    VastaaPoista

Sano nyt jottain hyvä immeinen!